13. januar 2024.13. jan 2024.
Pixabay

Pixabay

Božićni futsal turnir: Borba za finala

Tradicionalni Božićni turnir u futsalu u organizaciji MM stars ulazi u samu završnicu. Tokom vikenda biće poznati pobednici u svim konkurencijama. Tokom današnjeg dana na programu su dueli polufinala.

Kod pionira, u polufinalu se sastaju Red bul i Abatia, odnosno Nemoguća misija i Lajf kafe. Red bul je eliminisao Flamingose, Abatia je bila bolja od ekipe Kad tad, Nemoguća misija je pobedila Orlove, dok je Lajf kafe ostvario trijumf nad timom Mibopemi.

Među kadetima parovi polufinala su: Kafana Zlatnik - Terakota Jevremovac. Zlatnik je ubedljljivo pobedio Globeks u četvrtfinalu, dok je Terakota bila preciznija sa penala od Štamparije Art. Drugi polufinalni par čine Kuća kod Tala i Protić Šabac. Kuća kod Tala je bolje izvodila penale od Fast fuda Naša čaršija, a Protić je nadigrao MBA trans Šabac.

U omladinskoj konkurenciji o prvom finalisti će odlučivati Koktel ljubavi i Siti Kafe. Savladali su Peku Šabac, odnosno Dejan polo, a drugog učesnika meča za trofej daće utakmica Dizel servisa Sani i ekipe 0-25 Platičevo. Prvi rival je u četvrtfinalu bio volji od Boš servisa Kurjak, a drugi od D.O.O. HPL.

Četiri polufinalna aktera u kategoriji klubova su: Karađorđe Miša i Cer Petkovica, oni su međusobni polufinalni duel obezbedili pobedama nad Petrovcem iz Kujavice i štitarskim Jedinstvom, dok će u drugom polufinalu igrati Mladost Prnjavor i Lipolist, bolji u mečevima protiv Mladosti Pocerski Pričinović i Radničkog iz Koceljeve.

Polufinale seniora igraju Divisi nekretnike i No nejm Beograd, odnosno Futsal Doborovci i pobednik duela GSP Beograd - Inzel Dobanovc. U četvrtfinalu eliminisani redom: Tilija mali Pariz, restoran Nana i Agrar Petrović.

Prvi finalisti poznati su kod veterana (35 plus). O trofeju će odlučivati Rivera gastro bar i Mlin Kovačević. Rivera je u četvrtfinalu bila bolja od Gastro bara Košnica, a Mlin Kovačević od Nana kopinga.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa