14. mart 2024.14. mar 2024.
Klupska konferencija za medije (foto: FK Mačva)

Klupska konferencija za medije (foto: FK Mačva)

KZN FK Mačva: Optimistično u Ub

Mačva je pobedom protiv Metalca prethodnog vikenda prekinula seriju bez trijumfa, a kako ističu crveno-crni sada žele da ostvare seriju uspeha,a na tom putu im stoji vrlo nezgodan protivnik i gostovanje u Ubu. Jedinstvo je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone i važi za superligaškog kandidata.

-Sve je došlo na svoje nakon Metalca. Mačva može mnogo i ono je model igre kakav želimo da standardizujemo. Atmosfera je uvek sjajna, dobili smo veliko samopouzdanje i nosimo optimizam u Ub - ističe Marko Jovović na konferenciji za medije, prvotimac crveno-crnih koji je u Šabac došao upravo iz Jedinstva, te zna šta ih očekuje u nedelju.

Šapčani veruju da mogu do novog slavlja (foto: Glas Podrinja - J. R.)


-Imam samo reči hvale za Jedinstvo, igraju odlično, doveli su odlična pojačanja, ali ako mi budemo na svom nivou, nema razloga da ne očekujemo uspešan rezultat.

Zbog akumuliranih žutih kartona neće na golu stajati standardni Gočmanac i zameniće ga Savić. Ostatak ekipe je na raspolaganju.

-U prvom delu sezone smo pokazali da možemo parirati Jedinstvu. Ukoliko budemo najbolji što možemo ne samo da očekujem da izbegnemo poraz, već sam uveren da možemo i do tri boda. Isto očekuju i oni i zato postoje preduslovi za odličan meč i nadam se da ćemo se mi radovati na kraju - izjavio je Andrija Marković.

Utakmica protiv Jedinstva, trenutno četvrtoplasiranog kluba Prve lige, zakazana je za nedelju, od 14 časova.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa