2. april 2024.2. apr 2024.
Konferencija za medije (foto: Glas Podrinja)

Konferencija za medije (foto: Glas Podrinja)

Mačva: Respekt za Novi Sad, ali bodovi ostaju u Šapcu

Mačva u sredu dočekuje Novi Sad u duelu 28. kola Prve lige Srbije. Iako tabela pokazuje da je Mačva u prednosti, te da kao domaćin ima ulogu apsolutnog favorita, u posldnja dva koal oba tima su zabeležila pobede i pod jednakim imperativom, samo iz različitih razloga, dočekuju duel u Šapcu.

N. Glušica


Novi Sad je bio već otpisan, ali su dve pobede u dva prethodna kola vratila "kanarince" u borbu za opstanak. Trenutno ih predvodi nekadašnji trener Mačve Darko Tešović. Na drugoj strani Mačva je sa dve pobede preskočila tri tima i sada je u plej of zoni.

Pobeda jedina opcija (foto: Glas Podrinja - J. R.)


-Dolazi nam mladi i kvalitetan tim, bolji nego što su rezultati ove sezone pokazali. Izuzetno poštujemo protivnika, ali smo koncentrisani na nas i našu igru. Pokazali smo da možemo mnogo i ne razmišljamo o bilo čemu osim o pobedi sutra. Svi igrači su u trenažom procesu, nemamo suspenzija i očekujem da koncentrisanom igrom, uz podršku navijača, dođemo do izuzetno važna tri boda - istakao je trener Mačve Nemanja Glušica.

Utakmica je zakazana za 18 časova. Kao i u prethodnom meču u Šapcu, istočna tribina će biti otvorena za sve učenice i učenik uzrasta od petog do osmog razreda
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa