Info

11. novembar 2018.11. nov 2018.
Sutra pretežno sunčano, ujutro magla

Sutra pretežno sunčano, ujutro magla

BEOGRAD, 11. novembra 2018. (Beta) - Sutra ujutro će po kotlinama i dolinama reka zapadne, južne i istočne Srbije biti magla a tokom dana pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar, u košavskom području krajem dana u pojačanju. Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do devet, a najviša dnevna od 15 do 21 stepen Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab i umeren,jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko devet stepeni, na širem području grada oko tri stepena, a najviša oko 21 stepen.

U Srbiji će u utorak u većini krajeva biti pretežno sunčano, samo u Negotinskoj Krajini oblačno i hladnije. Na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvaće jak jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine. U sredu se očekuuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac i postepeni pad temperature.

Zatim, do će do subote biti pretežno sunčano, a u nedelju i početkom naredne sedmice oblačno, hladnije, mestimično sa kišom i snegom najpre na istoku i jugu zemlje.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 12. novembar 2018:

Reletivno povoljna biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Oprez je neophodan kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom i psihičkim tegobama. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa