19. decembar 2018.19. dec 2018.
Laureati

Laureati

Vaš i naš list "Glas Podrinja" u petak, u 12 sati dodeljuje priznanja najboljim predstavnicima sporta ovog područja u 2018. godini. Priznanja će biti uručena laureatima u 8 kategorija u kojima je odlučivao žiri i u tri gde su glasali naši čitaoci, a najuspešniji su:
NAJBOLjI SPORTISTA: Milenko Zorić (KK "Zorka").
NAJBOLjA SPORTISTKINjA: Bojana Stevanović (OKK "Šabac")
NAJBOLjI SPORTSKI KOLEKTIV: VK "Šabac"
NAJBOLjI TRENERI: 1. Uroš Pavlović (kajak); 2. Milisav Stanojčić (atletika) i Bojan Šendeković (konjički sport).
NAJBOLjI MLADI SPORTISTI: 1. Semiz Aličić i Omer Ametović (boks); 2. Branko Lagundžić i Vuk Miletić (kajak); 3. Vanja Vasić (atletika) i Luka Ranković (mačevanje).
NAJBOLjI SPORTISTA PODRINjA U DIJASPORI: Oliver Stević (KK "Andora").
NAJBOLjI TRENER PODRINjA U DIJASPORI: Dragan Mihailović (OK "Šabab al Ahli")
PRIZNANjE ZA ŽIVOTNO DELO: Milovan Stepandić (košarkaški trener).
Treću godinu su birali i naši čitaoci, u tri kategorije: sportista, sportistkinja i sportski kolektiv. U anketi najviše glasova su osvojili: Katarina Gačević (atletika) - NAJBOLjA SPORTISTKINjA PODRINjA U IZBORU ČITALACA; Nebojša Grujić (kajak) - NAJBOLjI SPORTISTA PODRINjA U IZBORU ČITALACA i Vaterpolo klub "Šabac" - NAJBOLjI SPORTSKI KOLEKTIV U IZBORU ČITALACA.
Posebnu plaketu, posthumno, uručićemo i našem dugogodišnjem saradniku, članu žirija u poslednje dve godine Sretenu Pajiću koji je preminuo početkom 2018. godine.
Opširnije opise dostignuća pomenutih možete pročitati i u dodatku povodom Izbora koji je u okviru najnovijeg broja "Glasa Podrinja", dostupnog na kioscima već od sutra, 20 . decembra.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa