19. mart 2019.19. mar 2019.
Za kraj u velikom stilu

Za kraj u velikom stilu

Iako nema veliki rezultatski značaj sutrašnji duel vaterpolista "Šapca" protiv splitskog "Mornara" je prilika da se igrači požrtvovanjem i borbom zahvale publici na pomoći u A1 ligi i najave nove duele u okviru Super lige, istaknuto je na konferenciji za medije šabačkog kluba. Bodovno ovaj duel nije mnogo važan, ali se ambicije ne menjaju, ostaju pobedničke.
-Hoćemo sa pobedom da se oprostimo i da na pravi način uđemo u Super ligu. Oni su nas pobedili u Splitu u jednom izjednačenom duelu, sada želimo revanš. Možda i prvi put ove sezone smo svi na okupu, nema povreda i verujem da sutra može biti istinski lep meč na čijem kraju ćemo se mi radovati. Dva od tri velika cilja smo ispunili, osvojili Kup, opstali u A1 ligi, ali se tu želje i ambicije ne završavaju - rekao je kapite Gojko Pijetlović.
-Verovali smo mi u ove momke, verovali su oni u sebe i ishod je logičan. Dva jaka takmičenja okončana na pravi način i sada je Super liga naredni izazov. Ne želimo u nju posle poraza i zato se nadam punim tribinama, podršci, a naš pristup će biti kao da je ovo odlučujući meč, naši navijači zaslužuju to - dodao je pomoćni trener Nikola Car.
Meč između Šapca i Mornara startuje sutra od 20 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa