Инфо

18. јул 2019.18. јул 2019.
Саобраћа се обавља без застоја

Саобраћа се обавља без застоја

На путевима у Србији коловози су суви, а видљивост добра и застоја и ванредних обустава ван градова нема, саопштио је Аутомото савез Србије.

Због радова на појединим деоницама саобраћај је успорен па се препоручује опрезнија вожња, додаје се у саопштењу.

За суботу 20. јул од 7.30 до 14.30 због радова на одржавању травњака на деоници аутопута кроз Београд од петље Мостар до Душановачке пијаце за саобраћај ће бити затворена претицајна трака у смеру ка Нишу.

Због замене саксија у средњем појасу на деоници аутопута од Сава центра до Душановачке пијаце у недељу 21. јула од 7.30 до 14.30 за саобраћај ће бити затворена претицајна трака.

До 26. јула од 7.00 до 19 часова због радова на поправци коловоза у пуном профилу аутопута на деоници од Ћуприје ка Јагодини саобраћај ће бити преусмераван на супротан смер ка Нишу, у дужини од четири километра.

Данас и сутра, 19. јула, од 6.00 д 21 час на деоници аутопута измедју петље Змајево и одморишта Ченеј од Суботице ка Новом Саду због радова саобраћај ће бити преусмераван на зауставну или претицајну саобраћајну траку.

На деоници Барич - Обреновац до 21. јула требало би да буду завршени радови на асфалтирању оштећеног коловоза, а саобраћај на том делу пута одвија се наизменичним пропуштањем возила.

Према последњим информацијама на граничним прелазима нема дужих задржавања док камиони на Хоргошу чекају на излаз из земље 300 минута а на Келебији 180 минута.

На Прешеву камиони на улаз у Србију чекају сат времена, а на излаз из земље на Батровцима 360 минута, а на Шиду и Сремској Рачи 60 минута.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa