Инфо

19. јул 2019.19. јул 2019.
Не мислимо на друге, само на себе

Не мислимо на друге, само на себе

"Мачву" сутра очекује старт Супер лиге. У Бачкој Паланци угостиће их "Војводина". Услед радова у Новом Саду, "лале" сезону започињу ван свог стадиона, али имају улогу домаћина и фаворита, истичу у клубу на конференцији за медије пред меч.


-Сада је резултат важан. Никада он није потпуно неважан, али у припремама није најважнији, сада јесте. Знамо ко је ривал, знамо за високе амбиције, знамо за квалитете Ненада Лалатовића, но то нас не омета, нити нам мења планове. Немамо притисак резултата, али ни намеру да тамо одемо тек да се појавимо, већ верујем да се можемо из Бачке Паланке вратити "тежи" за који бод. Тошић је једини лакше повређен, али мислим да ће чашица колена бити санирана и да ће и он бити спреман - рекао је тренер Дарко Тешовић.

Највише одлазака током лета било је у навали, те ће сутра један нови трио бити напред, додаје стратег "црвено-црних".

-Од стандардних отишао је само Гаврић, Гигић још није званично играч "Партизана", да ли ће бити знаћемо у понедељак. Гемовић није много играо. Ми смо довели играче у нападу и одласци не морају да значи унапред проблем. Уколико буде све у реду, планирам да напред сутра заиграју: Марковић, Јеремић и Шушњар - додаје Тешовић.

-Очекујемо више од ове сезоне, него од две претходне. Сутра већ верујем у добру игру и добар резултат иако је "Војводина" фаворит - сматра капитен Филип Пејовић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa