Инфо

5. септембар 2019.5. сеп 2019.
Шабац од Моzzarta добија кошаркашки терен „Александар Рашић“

Шабац од Моzzarta добија кошаркашки терен „Александар Рашић“

Велика акција компаније Mozzart „Сто терена за једну игру“ наставља се на радост свих Шапчана, јер ће терен на Старом граду, свечано отворити некадашњи српски кошаркашки репрезентативац Александар Рашић, 6. септембра од 18.00 часова, уз присуство градоначелника Шапца Небојше Зеленовића и многобројних посетилаца.

Једно од омиљених места за спорт и рекреацију у Шапцу, на којем су стасавале многе генерације, добиће потпуно нови изглед. Сви који воле наш најтрофејнији спорт убудуће ће моћи да уживају у игри под кошевима у условима какве имају професионалци - на новој специјалној подлози, са професионалним конструкцијама, зглобним обручима и клиритним таблама.

Лепши изглед терену даће и обновљене трибине, што ће учинити да боравак свих генерација на овом спортском комплексу буде садржајнији и пријатнији. Познати Шапчанин Александар Рашић је свима који ће тренирати на овом терену, и можда се на њему припремати за велике победе, симболичном поруком коју је оставио на игралишту поручио: „Почетни неуспех или пораз су само први корак ка успеху“.

Пре него што Рашић свечано пресече врпцу и отвори обновљено кошаркашко игралиште, посетиоци ће уживати у ревијалној утакмици младих кошаркаша ОКК „Шабац“, који ће имати привилегију да први пробају специјалну подлогу.

Своје кошаркашко умеће показаће и ветерани који су управо на овом терену направили своје прве баскеташке кораке.
Компанија Моzzart припремила је и бројна изненађења за посетиоце, између осталог и такмичење у шутирању тројки, а најуспешнији учесници освојиће сјајне награде.

„Дођите да заједно са Александром Рашићем уживамо спорта и дружењу, и свима пошаљемо поруку о важности неговања спортског духа и здравих животних навика, коју ће након тога наставити да шире и сви будући шампиони и рекреативци, који буду проводили време на терену на реконструисаном терену“, поручују из компаније Моzzart.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa