Инфо

5. новембар 2019.5. нов 2019.
Вуковић: Имамо шансу и обавезу

Вуковић: Имамо шансу и обавезу

"Металопластика" дочекује у четвртак московски "Спартак" у наставку СЕХА лиге. Биће то дуел две екипе које су до сада оствариле по једну победу и како је меч у Москви показао, два тима сличних квалитета. У таквом односу домаћи терен може много да значи и буде превага, истичу у табору "плавих" на званичној конфренецији за медије клуба.

-Као шефа стручног штаба радује ме што у свакој утакмици имамо све дужи период добре игре у којем парирамо противнику на прави начин. Преостају још те деонице где посустанемо, што нас кошта већег бодовног салда. Било је незгодних повреда, посебно за наш систем игре, младост носи данак, али мислим да у четвртак имамо реалне шансе за победом, уз обавезу да на тај начин захвалимо публици за подршку - истакао је тренер Веселин Вуковић.

Московљани су јак, али не и непобедив тим, уверен је капитен Немања Гојковић.

-Имају доброг бека и крило и они су нам направили највише проблема у Москви. Ипак, наш пад и грешке су им донеле успех. Уверен сам да је сваки меч велико искуство за млад тим, те да смо у односу на тај меч и ми искуснији и зрелији, те да на бази тога и поштовања договора из свлачионице, имамо шта је неопходно за победу. Свака победа у СЕХА је велико достигнуће - уверен је Гојковић.

Меч стартује у хали "Зорка" у четвртак, од 17 часова. Улаз је бесплатан.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa