Инфо

15. новембар 2019.15. нов 2019.
Велики српски дерби вечерас!!! (20:30)

Велики српски дерби вечерас!!! (20:30)

Још једна, само још једна ватерполо утакмица преостало је да буде одиграна на нашпем Градском базену у овој календарској години. Као да је најбоље чувано за крај, на опроштају од године, што се мечева у Шапцу тиче, биће одигран посебан меч, велики дерби Србије и региона, дуел ШАПЦА и ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!

Ривали се састају у оквиру 8. кола Регионалне А1 лиге, али значај дуела је много већи од три бода која добија победник. Два тима јесу можда просечни учесници А1 лиге, али су два најбоља српска клуба и сваки међусобни дуел је психолошка битка два такмаца која желе доминацију српским ватерполом. Шабац је обележио претходну годину, чува оба трофеја, брани их, а "нападач" на њих је баш Црвена Звезда.

ВК Шабац: Они уз вас могу све


У редовима Шапца улогу фаворита апсолутно препуштају Звезди. Гости су у бољој форми, уложили су много у тим током лета, располажу највећим и квантитетом и квалитетом и јесу велики фаворити, али, нагалажавају у управи, они су гости шампиона и освајача Купа и колико је мотив већи, толико је и притисак озбиљнији. Иако је у позицији аутсајдера, Шабац циља победу, а чуда су могућа, уз пуне трибине, што је показало и прошлосезонско искуство. Звезда је и онда била фаворит.



-Надамо се да ће бити врхуински меч, онај због којег људи заволе неки спорт. Надамо се да ће атмосфера бити спортска, у славу сјајног доживљаја. После ове утакмице, наредна је тек у фебруару у Шапцу, а то је дуг период за оне који воле овај спорт. Подршка може бити пресудна и у овој утакмици, али је и енергија пред завршницу Купа Србије у Београду. Будите наша подршка, са вама можемо све, због вас смо ту где јесмо, на врху, ви сте део и трофеја у нашим витринама, са вама желимо да освојимо нове - поручили су у клубу навијачима.

Меч почиње од 20 сати и 30 минута.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa