Инфо

27. децембар 2019.27. дец 2019.
Бета

Бета

Вукадиновић: Мартиновић тај који је физички насрнуо на посланике

Ђордје Вукадиновић из посланичке групе Покрета за спас Србије-Нова Србија изјавио је да је виновник данашњег физичког сукоба у Скупштини Србије шеф посланичке групе владајуће Српске напредне странке, Александар Мартиновић.

Рекавиши да је "јасно" да је Мартиновић "физички насрнуо на посланике", Вукадиновић је рекао да "када нас овде, где се јасно види шта ко ради, убеђују да је бело црно, како би било тамо где то није тако".

Он је казао да је Обрадовић транспарентима "Мило лопове - не дамо ти светиње" и "Зашто Србија ћути" које унео у салу, поручио исто оно што је рекао он, Вукадиновић.

"Бошко је рекао транспарентом, а ја речима. Реакција власти на Закон о слободи вероисповести у Црној Гори је неадекватна и требало је да пошаље озбиљнију поруку", рекао је Вукадиновић.

Он је поручио владајућој већини да не користи олако речи "фашизам, насиље, пуч" јер некада тако могу да "призову невољу".

Рекао је да владајућој већини смета "начин борбе" лидера Двери Бошка Обрадовића, као што им и смета и његов - Вукадиновићев, "начин борбе", те да "власт не жели опозицију у Скупштини".

"Све је фарса, све је фолиража. Да им је стало до саборности и слоге, учинили би нешто да пацификују и придобију Бошка и опозицију у бојкоту", рекао је Вукадиновић.

Он је рекао и да је председница Скупштине Маја Гојковић прекршила Пословник пошто му је ускратила право на 10 минута "дискусије о појединостима јер "није желела да се у преносу чује шта хоћу да кажем".
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa