Инфо

18. март 2020.18. мар 2020.
Поново скраћено радно време продавница, апотека, кафана и других радњи

Поново скраћено радно време продавница, апотека, кафана и других радњи

Рад свих угоститељских објеката као и продавница прехрамбених производа поново је скраћен па ће према новој наредби Штаба за ванредне ситуације о предузимању мера на територији општине Коцељева све радње за производњу и промет роба и услуга бити до 19 часова.

Овом наредбом обухваћени су кафићи, кафане, ресторани, мотели, пицерије, ноћни клубови, пекаре, маркети, пиљарнице, продавнице мешовите робе, трговинске радње,апотеке али и фризерски и козметичарски салони, кројачке радње, киосци за продају штампе као и сви други киосци, пољопривредне апотеке...

Ради сузбијања и спречавања ширења коронавируса и заштите становништва, забрањено је кретање на јавним местима, односно ван станова, просторија и објеката за становање у стамбеним зградама и изван домаћинства на територији ове општине житељима старијим од 70 година.

Такође, у складу са мерама на државном нивоу, забрањен је излазак свим лицима у времену од 20-05 часова.

Међутим, забране кретања не односи се на здравствене раднике са лиценцом, припаднике МУП, Министарства одбране, служби безбедности и Војске Србије који су на задатку, као ни на лица којима МУП изда дозволу за кретање.

Осим тога, забране се неће односити ни на физичка лица којима је неодложно потребна здравствена помоћ и у њиховој пратњи могу бити највише два лица.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa