Инфо

24. март 2020.24. мар 2020.
Паклен снежни дан за шабачке ватрогасце

Паклен снежни дан за шабачке ватрогасце

Како незванично сазнајемо, данас су се у року од само пола сата на територији Града Шапца догодила три пожара. Ватрогасно спасилачке екипе интервенисале су у Мајуру, Шеварицама и улици Милоша Обилића у Шапцу. Још два пожара догодила су се јутрос, у улици Зеке Буљубаше у Шапцу и Јевремовцу.

Из за сада неутврђених разлога, у Шеварицама се запалила кућа старије градње. Пожар је угашен, а поред материјалне штете није било повређених.

Готово истовремено запалио се аутомобил у Мајуру. Ватра је угашена, и такође нико није повређен. Узрок ће бити накнадно утврђен.

Трећи пожар се догодио у улици Милоша Обилића. Запалила се кућа у једном заједничком дворишту. Занимљиво је да у тој кући нико не живи, па се још увек само нагађа о узроцима пожара. Ватрогасна екипа са четири ватрогасца и једним возилом још увек је на лицу места.



Раније јутрос запалиле су се још две куће. Узрок пожара у улици Зеке Буљубаше највероватније је кварцна пећ. Изгорела је једна соба, а правовременом интервенцијом ватрогасаца спречено је даље ширење ватре. Пожар на кући у Јевремовцу вероватно је изазвао оџак.

Иако је у свим овим пожарима настала материјална штета, најважније је да нико није настрадао, нити је повређен.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa