Инфо

31. март 2020.31. мар 2020.
Препорука грађанима да носе заштитне маске

Препорука грађанима да носе заштитне маске

Градски штаб за ванредне ситуације у циљу спречавања и ширења вируса COVIDA-19 донео је препоруку свим грађанима да приликом напуштања својих станова и радног простора носе заштитне маске.

Од првог дана ванредног стања подељено је 30.000 једнократних маски, а затим је настављена расподела по граду. До сада је подељено скоро 50.000 памучних маски за вишекратну употребу, које се могу прати, откувати, пеглати и користити више пута.

-Подела заштитних маски становницима града Шапца се наставља. Волонтери деле маске у центру града. У сеоским и приградским месним заједницама маске се деле преко Савета месних заједница. За неколико дана сви грађани града Шапца маску ће имати- рекла је Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца и додала:

-Препорука је да грађани користе маске како отвореном тако и затвореном простору, како бисмо успели да спречимо ширење ове болести. Штаб је донео наредбу да грађани у свом радном простору обавезно користе маске и рукавице. Препоручујемо свим нашим суграђанима који морају да изађу из својих станова и кућа да се задржавају што мање напољу, а да за то време користе своје маске.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa