Инфо

26. мај 2020.26. мај 2020.
Градоначелник Шапца посетио фабрику бомбона "GOLD-PACK2003"

Градоначелник Шапца посетио фабрику бомбона "GOLD-PACK2003"

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић данас је посетио фабрику бомбона "GOLD-PACK2003". Реч је о породичној фирми која је производњу започела 2003. а ове године прославила свој седамнаести рођендан.

Gold Pack започео је производњу 2003 године као мала породична компанија, али смо временом проширили асортиман производа и специјализовали се у производњи бомбона. Пре три године преселили смо фирму у Индустријску зону града Шапца где производимо различите врсте тврдих бомбона и карамела. Имамо сталан и одговоран тим људи који годинама ради годинама код нас, каже Маја Мирковић.

- Ово је фирма која је производњу давно започела, у породичној гаражи да би стигла до фабрике за производњу бомбона и карамела у нашој Индустријској зони. Способне, породичне, мале, али успешне компаније чине снагу овог града и с правом смо на њих поносни. Као градоначелник, поносан сам што имамо овакву фирму која преноси своје знање на чланове породице и тиме их ојачава за будуће изазове у животу. Ова породица доказује да је Шабац град у коме живе вредни и способни људи, који су спремни да одговоре на све изазове. Наш циљ је да све компаније пронађу своје место код нас и обезбеде сигурне и добро плаћене послове за људе који у њима раде, да на тај начин градимо нашу малу, али способну и чврсту заједницу одговорних људи, истакао је градоначелник.

"Слатка фабрика" са десетак запослених своје производе (око 60%) извози у Шведску и суседне земље.

Запослени у "GOLD-PACK2003" радили су и за време ванредног стања, одговорно се придржавајући прописаних мера.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa