Инфо

4. јун 2020.4. јун 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за четвртак, 4. јун

Насловне стране новина у издањима за четвртак, 4. јун 2020, пишу о предизборним активностима, фалсификовању историје у филму приказаном на телевизији у Албанији, протестима у Америци због убиства Афроамериканца.

БЛИЦ - Под насловом "Присвајају наше црква а тврде и да је Троја била албанска", о филму приказаном у Албанији, у којем се тврди да су српски храмови на Косову заправо албански. Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић "Престаћу да помињем мајке кад нестану узроци за то".

ВЕЧЕРЕЊЕ НОВОСТИ - "Петорка против разграничења нас и Албанаца", лист сазање шта су амбасадори чланица ЕУ рекли Мирославу Лајчаку, представнику ЕУ за дијалог Београда и Приштине. О збиванима у Америци "Пентагон не слуша Трампа".

ДАНАС - "Узалуд молба председника, набавка опрема остаје тајна", о томе да је премијерка обећала транспарентност тек након завршетка епидемије. Представница покрета Један од пет милиона "Валентина Рековић: Нисмо били свесни подршке док нисмо изађли на улицу", о прикупљању питписа грађана за подршку изборној листи,

ПОЛИТИКА - Под насловом "Не знамо на чему ЕУ заснива свој оптимизам", преноси оцене председника државе Александра Вучића о најави убрзања дијалога Београда и Приштине. О збивањима у Америци "Да ли је Доналд Трамп једини кривац за хаос у Америци".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa