Инфо

7. јул 2020.7. јул 2020.
Насловне стране за уторак, 7. јул

Насловне стране за уторак, 7. јул

Дневни листови на насловним странама за уторак, 7. јул 2020. године и даље највише пишу о борби против корона вируса, али и о летњим одморима и изборима у Хрватској.

БЛИЦ - Како ће изгледати путовања, проводи, дружења, спорт - "Живот са короном". Лист пише да туристи стоје у километарским колонама и да су "Хиљаде Срба пожуриле да уђу у Грчку пре забране".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О одбрани од другог таласа корона вируса дневник пише под насловом "Градимо две нове болнице", прецизирајући да се у Београду разматрају локације на Бежанији, а за други објекат у Крушевцу или Краљеву. Под насловом "Макрон и Вучић очи у очи о косовском чвору" лист пише да председник Србије путује у Париз.

ДАНАС - Поводом вести да је Влада Србије доделила милијарду динара за Храм Светог Саве, владика Григорије каже "Усмерити новац у болнице, а не цркве". Репрезентативац Србије у атлетици Асмир Колашинац о епидемији короне у Сјеници каже "Десет џеназа у дану када сам писао Лончару".

ПОЛИТИКА - Политика о изборима у Хрватској пише под насловом "Тријумф потцењиваног Андреја Пленковића". Корони је свећен наслов "У Србији све више оболелих на респираторима".О Београду лист пише у чланку "Уместо шуме - станови у Кошутњаку".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa