Инфо

17. март 2018.17. мар 2018.
Могући одрони

Могући одрони

Саобраћај се јутрос у Србији одвија на мокрим коловозима, уз смањену видљивост, а опрез је неопходан и избог могућих одрона, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).
Већа количина воде која се задржава на путу представља још једну додатну опасност на деоницама где има колотрага рупа или других оштећења јер су попуњена водом па се не виде, наводи АМСС.
Одрони су најучесталији долином Ибра између Краљева и Рашке, кроз овчарско-кабларску, дренску грделичку и сићевачку клисуру, а потребан је опрез и на ђердапској магистрали, као и на свим путевима који воде кроз стенске усеке и клисуре.
Према последњим информацијама добијених од ЈП "Путеви Србије", нема задржавања на наплатним станицама.
Према подацима Управе граничне полиције, на граничним прелазима, на путничким терминалима, задржавања су до 30 минута.
Данас се у Београду изводе радови на побољшању јавне расвете на деоници код искључења за Коњарник у смеру ка Нишу, а радови ће бити настављени и у ноћи између суботе и недеље 22.00 до 6.00 од петље Тошин бунар у смеру ка Нишу.
Због изливања Јужне Мораве, код Ђуниса у прекиду је саобраћај за све категорије возила на путу који од Ђуниса води ка Делиграду.
До четвртка, 22. марта, у временском периоду од 9.00 до 15.00 изводиће се радови на деоници аутопута од петље "Душановац" до петље "Ласта", у смеру Београд-Ниш. Радови се изводе у покрету, а за време којих ће за саобраћај привремено бити затворена крајња лева (претицајна) саобраћајна трака.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa