Инфо

6. новембар 2020.6. нов 2020.
Трчање као лек, опоравак, вечни изазов

Трчање као лек, опоравак, вечни изазов

Иван Мишкељин је шампион у маратону, полумаратону, трчање је од занимације прерасло у страст, из тог положаја досегло стил живота, најважнији градивни елемент једне личности, на крају постало лек јачи од свих медикамената. Вишеструки првак државе, маратонац, своја тркачка искуства, али и оно што та дисциплина за њега значи, споне са животом пренео је у дело "Трка у мојој глави" представљено вечерас у галерији Културног центра.

Кроз причу о делу, али и интеракцију са присутнима аутор је презентовао садржај, као и искуства која нису нашла место у редовима између корица.

-Ово је омаж мојих десет година у трчању и начин да се овој дисциплини захвалим речима, покушавајући другима да пренесем психолошки и социолошки значај овакве активности. Ово јесу моја искуства са стазе, неке посебне трке, али сам кроз оне унутрашње осећај који вас прате од припреме до саме трке, све успоне и падове и унутрашње борбе желео да представим како би други препознали себе и своју потребу покушали да реализују на овакав или сличан начин. Заиста верујем да трчање може да лечи - истакао је аутор.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa