Инфо

30. новембар 2020.30. нов 2020.
Програм за све узрасте
First Level - емисија за најмлађе на КУВО ТВ

Програм за све узрасте

Другачије, забавне и едукативне – такве су емисије КУВО ТВ-а, нове регионалне гејминг телевизије, које припрема млада, али врло искусна екипа у гејминг и медијској индустрији. Иновативни ТВ формати већ су наишли на позитивне реакције публике, а једна од многима омиљених емисија је First Level - намењена и прилагођена деци од 7 до 12 година, која је на програму сваког уторка и суботе од 12 часова.

Гејминг садржаји доступни на интернету често су непримерени млађим генерацијама, а уз КУВО ТВ и они најмлађи гледаоци имају прилику да уживају у чарима свијета гејминга.

Мариа „Беатрице“ Ђурић је хост емисије First Level, где у 50-минутном формату уз едукативан разговор са гостом игра видео-игру, дочаравајући искуство играња публици. Циљ им је да у самој игри „догурају“ што даље и разоткрију што више гамеплаy-а, нивоа и трикова. У редакцији КУВО ТВ-а кажу како наслове бирају размишљајући о томе шта би привукло гледаоце узраста од 7 од 12 година, али и шта приличи њиховој старосној доби.

„Неки примјери игара које играмо су Little Nightmares, Little Big Planet, razne Lego igre, Crash Bandicoot, Cars i slično. Za sada igramo na Playstation-u i Xbox-у, а временом ћемо заиграти и Nintendo Switch. Што се тиче гостију, једног госта, Душана, већ знате и виђаћете га најчешће, али планирамо и замене и госте изненађења“ испричала нам је Мариа.

У First Level-у сазнајте све о препрекама, босс-овима, буг-овима и кључним дијеловима игре. О одређеним насловима очекује вас серијал од неколико епизода, док ће понекад једна емисија бити довољна за све информације о појединој видео-игри.

Ера доступности гејминг информација на интернету, нецензурисаних и неприлагођених деци, завршава покретањем регионалне гејминг телевизије - КУВО ТВ. Два пута недељно у подне најмлађи могу уживати са Мариом и њеним гостом уз емисију First Level на КУВО ТВ каналу који је доступан је свим гледаоцима у Босни и Херцеговини, Србији и Црној Гори.
KUVO TV

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa