Инфо

22. јануар 2021.22. јан 2021.
За два дана вакцине примило 1.347  Шапчана
Саопштење Штаба за ванредне ситуације

За два дана вакцине примило 1.347 Шапчана

У прва два дана у сали економске школе, вакцину против ковида 19, примило је 1.347 суграђана, од тога јуче 856. Данас је преко портала еУправе пријављено 432 суграђанина, а биће омогућено и онима који директно дођу на пункт да се вакцинишу, саопштено је на данашњој седници Штаба за ванредне ситуације.

Због великог интересовања суграђана, отворено је осам вакциналних места, на којима ће радити 25 здравствених радника. Држава је обезбедила довољан број вакцина, као најбољег оружја за борбу против ковида 19.

Из штаба позивају све оне који су заинтересовани да се придруже и буду вакцинисани како би се што пре вратили нормалном животу.

На седници Штаба за ванредне ситуације, констатовано је да је поново мањи број хоспитализованих пацијената у шабачкој Општој болници ,,Др Лаза К. Лазаревић“ . У тој здравственој установи лечи се 128 пацијената, а у респираторној јединици налази се њих 12, од којих је 5 интубирано. Међу хоспитализованим је и 21 ковид позитиван пацијент из Геронтолошког центра. У последња 24 часа, један позитиван корисник преминуо је у болници, док је вирус утврђен код још једног запосленог. Укупан број запослених који су позитивни на вирус корона је 26.
ПР служба градоначелника Шапца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa