Инфо

26. март 2021.26. мар 2021.

ГО СНС: Шабац кренуо ка бољој будућности

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу са задовољством може да констатује да је након дугог низа година, наш град кренуо ка сигурној и бољој будућности. 

Посетом председника Србије Александра Вучића нашем граду, потврђена су сва обећања која смо током предизборне кампање дали нашим суграђанима - да ће Шабац и држава бити партнери. 

Председник Вучић, који је обишао радове на изградњи новог моста преко реке Саве, Шапчанима је донео и радосне вести. Завршетак изградње моста, као и брзе саобраћајнице од Шапца до Лознице, очекује нас годину дана пре рока. Тако ради одговорна власт. 

Уједно, председник је најавио и могућност довођења нових страних инвеститора, што ће након јапанског "Јазакија" који у Шапцу послује, и кинеске компаније "Минт", чији је долазак у наш град нешто раније потврђен, представљати економску прекретницу.

У име грађана Шапца, Градски одбор Српске напредне странке жели да се захвали председнику Србије Александру Вучићу на посети и на вољи да и наш град након толико година запостављености, напокон добије статус који заслужује.

ГО СНС Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa