Инфо

2. април 2021.2. апр 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Признања за шабачке образовне установе на Међународном сајму образовања "Путокази”: Четири златне медаље

На 16. Међународном сајму образовања "Путокази” велика златна медаља припала је Економској школи "Стана Милановић”, Медицинској школи "Др Андра Јовановић” и Техничкој школи из Шапца, златна медаља припала је Предшколској установи "Наше дете”, док су две сребне медаље додељене такође ПУ групама деце до 3, и од 3 до 5,5 година. Поводом ових успеха шабачких образовних установа у Градској кући приређен је пријем за носице признања.

Градоначелник др Александар Пајић упутивши честитке добитницима истакао је да Шабац својим успесима постаје град знања, те да је посебно поносан на све оне који својим ангажовањем и активностима томе доприносе.

-Образовне установе су показале велику одважност кандидатурама за награде, а истовремено су доказале да је образовање у граду Шапцу на веома високом нивоу. Награде за три средње школе су одличан показатељ како се ради у Економској, Медицинској и Техничкој школи и да по окончању пандемије постигну још боље реузлтате. Око једна четвртина буџета Града се издваја за образовне установе, њихово функционисање и квалитет. Такође 10,5 милиона динара је опредељено за најталентованије ученике. Сигуран сам да ћемо у будућности имати и универзитет у Шапцу, како бисмо имали комплетан образовни систем у граду - поручио је градоначелник.
Фото: Глас Подриња

Директорка Медицинске школе "Др Андра Јовановић" Биљана Ђукнић нагласила је важност квалитета образовног процеса који се примењује у школама чији је рад препознат и потврђен златним медаљама.
Фото: Глас Подриња

-Три награђене шабачке средње школе разликује подручје рада, али је заједничко то што својим радом, квалитетом наставе и опремљеношћу боримо да створимо добре услове у којима ће се одвијати образовно-васпитни процес за наше ученике. У сарадњи са Градом и Школском управом Ваљево наставићемо да тежимо да образовање у Шапцу буде на што вишем нивоу - додала је директорка Ђукнић.

Предшколска установа "Наше дете" наставља традицију успеха на Сајму бразовања, те је награда трећу годину заредом додатан подстицај и обавеза за будућа признања, али и свакодневне активности у домену едукације.

-Ово је изузетно велика част и потврда за нас да као установа квалитетно реализујемо свој рад, али исто тако нас обавезује да се констатнто усавршавамо, будемо још бољи и надамо се да ће и следећа година бити успешна за нас -истиче директорка ПУ Сандра Мићић.
Фото: Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa