Инфо

5. мај 2021.5. мај 2021.
Сутра промењиво облачно и мало свежије

Сутра промењиво облачно и мало свежије

У Србији ће сутра бити променљиво облачно и мало свежије, у већини места суво, понегде краткотрајна киша, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб, северни и североисточни ветар. Најнижа температура од осам до 12, највиша до 17 на северу до 23 степена Целзијуса на југоистоку.
У Београду ће сутра такође бити променљиво облачно, мало свежије и углавном суво. Ветар слаб, северни и североисточни. Најнижа температура 10, највиша 19 степени.

У Србији ће у петак бити топлије, пре подне претежно сунчано, после подне наоблачење, увече и ноћу местимично киша. У суботу хладније, ујутру и пре подне претежно облачно, понегде киша, после подне разведравање. Од недеље до уторка сунчано и топло, у кошавском подручју ветровито. Од среде променљиво с кишом, пљусковима и грмљавином.

Биометеоролошка прогноза за четвртак, 6. мај 2021:

Биометеоролошке прилике погодоваће већини хроничних болесника. Извесне тегобе могу осетити особе са срчаним оболјењима и лабилним нервним системом. Од метеоропатских реакција могуће су променлјиво расположење, несаница и главоболја. Препоручује се умерена физичка активност и боравак у природи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa