Инфо

14. јун 2021.14. јун 2021.
фото: Шабац 2 (званична фб страница ВК Шабац)

фото: Шабац 2 (званична фб страница ВК Шабац)

Две екипе ватерполиста на финалном турниру

Годиште 2009. Ватерполо клуба "Шабац" наступа са две екипе на овогодишњем издању Првенства Србије за овај узраст и обе су се пласирале међу шест најбољих у Србији.

Шабац 1 је наступао на свом базену и кроз два тријумфа и један пораз изборио пласман на финале са прве позиције. Шапчани су победили Београд 8:7 и Бечеј 9:4, док су поражени од Земуна 7:1. Екипу су предводили Мандић и Јовановић.

Шабац 2 је демонстрирао силу. Играчи тренера Человског и Бранковића, победници Купа Србије, на турниру у Београду забележили су три победе. Неизвесно је било само у мечу са великаном и домаћином, Партизаном, који је Шабац решио у своју корист 14:13 (после петераца), док су у прва два кола „разбијени“ Спартак Прозивка 15:7, односно Нови Београд 22:3. Као и њихове клупске колеге место на финалу су избориле са прве позиције. Наравно, Шабац је једини клуб који има два представника на завршном турниру.

На финални турнир су се пласирали: Шабац 1, Шабац 2, Земун, Партизан, Нови Београд и Бечеј. Бодови из међусобних дуела се преносе, те ће Шабац 2 имати пет бодова, а Шабац 1 три.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa