Инфо

20. јун 2021.20. јун 2021.
Кабинет начелника МУО

Кабинет начелника МУО

Начелник МУО: Честитка за Дан Министарства унутрашњих послова и Дан полиције

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова, Дана полиције и Крсне славе Свете Тројице, начелник Мачванског управног округа Владан Красавац упутио је честитке припадницима полиције, са жељом да Празник и Крсну Славу проведу у добром здрављу и срећи.


У честитки се каже:

"Данас, 20. јуна 2021. године припадници Министарства унутрашњих послова обележавају Дан Министарства унутрашњих послова, Дан полиције и Крсну славу Свете Тројице. Ово је прилика да се подсетимо на 1862. годину када је 15. јуна на Духове, српска жандармерија одиграла пресудну улогу у сукобима код београдске Чукур-чесме, као и у наредна два дана, током турског бомбардовања Београда.

Захваљујући вама наши грађани се осећају безбедно и заштићено, што се посебно показало током трајања епидемије, када сте бринули о животима и сигурности свих нас. Храброст и одговорност показали сте у најтежем периоду, када сте се укључили у борбу са опаким вирусом. Држава Србија улаже велики напор да се положај припадника полиције свакодневно побољша, како у материјалном смислу тако и у погледу услова рада.

Поводом овог занчајног датума, свим припадницима полиције и њиховим породицама честитам Празник са жељом да га прославе у добром здрављу, срећи и благостању".


Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa