Инфо

16. август 2021.16. авг 2021.
ОШ "Николај Велимировић"

ОШ "Николај Велимировић"

Саопштење

Летња школа математике ОШ "Николај Велимиривић"

Од 24-27. августа одржаће се јубиларна 15. "Летња школа математике" за ученике који од другог разреда основне до трећег разреда средње школе (у питању су разреди који су ученици завршили).

Летња математичка школа у Шапцу настала је са циљем да се продубе знања стечена на редовној настави и са истим циљем се одржала до данас. Због тренутне епидемиолошке ситуације, по први пут ће се одржати онлајн. После успешно одржане ``Зимске школе``, на којој је учествовало преко 700 ученика, надам се да ћемо и овог пута оправдати ваша очекивања.

Школа је бесплатна за све ученике, а рад предавача је волонтерски. Предавачи су као и до сада доктори математичких наука, асистенти на факултету, успешни такмичари, међу којима и студенти најпрестижнијих светских и домаћих универзитета, освајачи златних медаља на Међународној олимпијади, а најзначајније место заузимају ентузијастични наставници и учитељи шабачких основних школа и гимназија.

Пријављивање за школу се врши попуњавањем обрасца који се налази на сајту ОШ``Николај Велимировић`` и Едукативног центра ``Троугао``.

Све даље информације ћете добијати путем мејла који наведете у пријаве.

ОШ "Николај Велимировић"

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa