Инфо

20. август 2021.20. авг 2021.
Pixabay

Pixabay

Кадети у борби за спас

Кадетска рукометна репрезентација Србије вечерас у Хрватској игра један од најважнијих мечева у последњих неколико година.

После низа неуспеха и три везана пораза у два ступња на Европском првенству, принуђена је да се грчевито бори за опстанак у А дивизији.

Србији је у бори за позиције од 13. до 16. неопходно да буде најбоља како не би била елиминисана. Тим у коме наступају три играча Металопластике: Антонијевић, Додић и Миловановић игра против вршњака из Аустрије данас од 15:15, док у другом меч у оквиру борбе за опстанак снаге одмеравају Израел и Русија. Победа једина оставља наду за спас.

Вукашин Антонијевић зауставља репрезентативца Словеније (фото: сајт РСС)



Словенци у борби за медаље

Србија је до сада одиграла пет утакмица у Хрватској и претрпела четири пораза и само један тријумф. Оно што је интересантно да је сигурну и убедљиву победу 36:30 забележила против репрезентације сигурно квалитетније од свих других ривала са којима су наши кадети одмерили снаге.

Српски репрезентативци су нанели једини пораз Словенцима на овом првенству до сада и екипа некадашње југослвенске републике у поподневним сатима игра полуфинални меч против домаће Хрватске, а међу четири најбоља тима квалификовала се са првог места из четвртфиналне групе.

Надамо се да се то неће десити нашој репрезентацији, али је могуће да Србија не успе да сачува статус у А дивизији, а Словенија освоји медаљу, можда и победнички пехар.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa