Инфо

28. август 2021.28. авг 2021.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

"Асолутама" вечерас још шест златних медаља

Шест златних медаља за шест кореографија, вечерас су у Сремској Митровици освојиле Тара Цветковић и "Асолуте". Балетска секција КУД "Абрашевић" синоћ је у Зрењанину освојила три најсјајнија одличја. Медаљама су се окитиле Тара и седмогодишња Лена Ђурић. Вечерас су биле појачане за шестогодишњу Александру Марковић и тринаестогодишњу Дуњу Нешић.

Фото: Приватна архива


Тара је два злата освојила у соло наступима. Лена и Александра су биле најбоље у дуету у категорији мини, Тара и Лена у дуету јуниори, а Дуња у јуниорима соло. Тара и Дуња су освојиле златну медаљу и у дуету у категорији сениора. Поново им је припала и специјална награда судија.

Девојчице су се и овога пута такмичиле у јакој конкуренцији са реномираним студијима за игру, од којих су неки довели и близу 50 играча. Поред конкуренцији, Тара се борила и са самом собом и повредама које има.

Фото: Приварна архива


За мање од годину дана "Асолуте" су освојиле 26 медаља, од тога 23 злата, једно сребро и две бронзе, као и прегршт специјалних награда. Синоћ су као специјалну награду добиле бесплатне котизације за такмичења у Прагу и Истанбулу. Ипак, треба отићи до тамо, а за то ће им бити неопходна помоћ. Верујемо да ће неко у Шапцу препознати таленат и рад ове деце и помоћи им да заблистају и представе свој град и на међународној сцени.
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa