Инфо

16. септембар 2021.16. сеп 2021.
Бета

Бета

Насловне стране за 16. септембар

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања пишу о прослави празника Дан српског јединства, слободе и националне заставе, о епидемији корона вируса и другим темама.

АЛО - "Вучић: Знам ко се надао да ћу умрети", о изјави бившег заштитника грађана Саше Јанковића.

БЛИЦ - Лист пише о научнику Николи Тесли, "Тесла - геније који је променио свет". Министар финансија Синиша Мали за лист "Подигли смо Србију и настављамо борбу".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О Дану српског јединства у Београду "Јединством градимо себе". О тржишту некретнина "Ко купује станове за готовину".

ДАНАС - О прослави празника Дан српског јединства "Дан заставе и јединства највише славили Вучић и Додик". Лист о штетној пијаћој води у Зрењанину "Град који је забравио на чисту воду".

ИНФОРМЕР
- "На пут само са трећом вакцином" о путовањима у условима корона вируса. "Српска тробојка вијорила се широм света" о прослави Дана националног јединиства.

КУРИР - "Ученике ће тестирати два пута недељно" о ситуацији са корона вирусом. "Везе", о функционерима са јаким контактима у амбасадама.

ПОЛИТИКА - О новој методи наставе у школама "Много нејасноћа око примене 'семафор' модела у школама". О празнику Дан српског јединства "Срби се због тробојке никоме неће извињавати".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Министар из СНС дао Вучићев картон амбасадору", о здравственом картону председника Србије Александра Вучића.

НОВА - "Брука професије: Највећи антиваксери међу лекарима", о противницима вакцинације против корона вируса. "Лудило власти: Јанковићу потурају да је хтео да убије Вучића" о томе како режимски медији спинују причу бившег заштитника грађана Саше Јанковића о председнику Србије.

Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa