Инфо

16. децембар 2021.16. дец 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Туфегџић се кратко задржао на Скупштини

Одборник листе "Шабац је наш - Небојша Зеленовић" Душан Туфегџић данас је дошао на седницу Скупштине, али се на њој није дуго задржао. На самом почетку, пре расправе по тачкама дневног реда, јавио се за реч, али му је током излагања председник Скупштине Немања Пајић сугерисао да расправа још није почела и да сачека да би говорио о темама о којима је желео. Када је схватио да нема ни ТВ преноса заседања, Туфегџић је одлучио да напусти седницу.

Туфегџић је желео да се дневни ред допуни тачком која би се односила на безбеноснну ситуацију у граду Шапцу и позвао је градоначелника и Градско веће да допуне дневни ред. Такође је желео и да прочита отворено писмо које је упутио председнику Србије Александру Вучићу. Међутим, није наишао на разумевање.

-Ситуација у Шапцу је веома напета и озбиљна. Не бих ни дошао на седницу да није тако. Сад су почели и да нас бију, рекао је Душан Туфегџић и отишао са заседања јер му је циљ био, како је рекао, да се обрати грађанима Шапца.

Одборници Иницијативе Село-град, Драган Станковић и Милош Јевтић, такође су напустили заседање, али су се и вратили у салу када је почео ТВ пренос Скупштине.
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa