Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Вулкан

Вулкан

Вулкан препоручује

Џеронимо Стилтон: Траговима Т.Рекса

Серијал књига о Џерониму Стилтону у издању Вулканчића доноси низ наслова до сада необјављених на нашем језику. Књиге о авантурама чувеног миша и његове дружине преведене су на преко 35 језика, а продате су у преко 175 милиона примерака широм света.

Џеронимо Стилтон је уредник Мишјих новости, најпознатијих новина на Острву мишева и „један врло занимљив тип, то јест миш.“ Ужива у писању књига о својим пустоловинама, које су пропраћене смехом, шаљивим досеткама и забавним преокретима. У њима га прате сестра Теа, рођак Трапола и сестрић Бенџамин – ликови који обогаћују Стилтонов живот и уотпуњују заједничке авантуре.

Питате се шта радим у овој недођији у Пацовском океану, међу фосилима и хиљадугодишњим стенама? Просто је као пасуљ! Ухватио сам се укоштац са тајним задатком, њушку у њушку са преслатким (и за све паре несташним) младунчетом тираносаура. Спремите се: Острво диносаура нас чека, препуно невероватних тајни и авантура од којих застаје дах!

Џеронимо Стилтон је рођен у Мишограду. Дипломирао је на Мишологији глодарске литературе и Упоредној филозофији старих мишева. Уредник је Мишјих новости и добитник награде Мишицер за дело Мистерија несталог блага.

Елизабета Дами је италијанска списатељица и ауторка серијала о Джерониму Стилтону, под чијим именом објављује књиге. Почела је да пише са 19 година, а серијал о Стилтону пише преко 20 година.
Вулкан

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa