Инфо

24. мај 2018.24. мај 2018.
МУП Шабац: Безбедност матураната на првом месту

МУП Шабац: Безбедност матураната на првом месту

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу и ове године организују активности у циљу унапређења безбедности матураната. Активности које се предузимају са циљем да ученици завршних разреда безбедно прославе завршетак средње школе, Министарство унутрашњих послова уз подршку Министарствa просвете, науке и технолошког развоја реализује у склопу пројекта „Матура 2018“.

Пројекат се спроводи у сарадњи са средњим школама, правосудним органима, социјалним и здравственим установама и органима локалне самоуправе.

Полицијски службеници до сада су одржали предавања ученицима завршних разреда средњих школа на подручју градова Шапца и Лознице, као и општина Богатић, Коцељева, Владимирци, Мали Зворник, Крупањ и Љубовија, на којима су им указали на штетност конзумирања алкохола и дрога и апеловали на њих да током прослава не ремете јавни ред и мир и да се стриктно придржавају саобраћајних прописа јер на тај начин чувају своју и безбедност својих другова.

Осим превентивних активности, полиција ће у дане завршетка школске године и одржавања прослава матура и других манифестација појачано контролисати јавни ред и безбедност саобраћаја у близини школских дворишта, на улицама, трговима и у близини објеката у којима ће се бити организоване прославе.


Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa