Инфо

14. мај 2022.14. мај 2022.
Фото: Мачва Инфо

Фото: Мачва Инфо

У Богатићу се данас и сутра одржава први Међународни paintball турнир у нашој земљи


Први Међународни паинтбалл турнир "3 MAN HORUS-XOPYC CUP 2022" почео је данас на стадиону ФК “Мачва 1929”, у организацији Paintball i Airsoft Club Mačva, Општине Богатић и компаније Хорус. Преко стотину учесника у двадесет екипа из Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније, Бугарске, Аустрије и далеког Бразила показаће своје умеће кроз ову узбудљиву и адреналинску дисциплину у дводневном надметању у срцу Мачве.

“Paintball клуб Мачва прерастао је у озбиљан клуб, који је дошао на идеју да оснује први међународни paintball турнир у Србији. Овде су присутне екипе из седам земаља, са око сто такмичара. План нам је да у наредном период, можда већ на јесен, организујемо још један турнир, који ће бити доста већи од овог. Очекује се да за ова два дана турнира буде испаљено око миллион меткића”, рекао је Иван Станковић из Паинтбалл и Аирсофт клуба Мачва.

Фото: Мачва инфо


Paintball један од најпопуларнијих и најузбудљивијих екстремних спортова који се игра у више од 100 земаља те широм свијета окупља 15 милиона људи и све је популарнији и распрострањенији у Србији. Учешће на турниру узеле су и озбиљне екипе, које се већ годинама на европском тлу надмећу на престижним такмичењима.

Надметања на терену настаљају се и сутра на истом месту, а вечерас ће се за све учеснике, али и посетиоце из Мачве и околине, од 20 часова одржати концерт Амадеус бенда.
Мачва Инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa