Инфо

16. мај 2022.16. мај 2022.
Бета

Бета

Насловне стране

Београдски дневни листови у издањима за понедељак, 16. мај највише пишу о одржавању 35. Београдског маратона, о могућности понављања локалних избора у Београду, о првом одласку на летовање без мера против корона вируса и о другим темама.

БЛИЦ - О томе како ће изгледати одлазак на море овог лета "Све о првом летовању без короне". Изјава председника Србије Александра Вучића "Много нас кошта што нисмо увели санкције Русији".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о обележавању 100 година од уједињењу српске Патријаршије "Патријарх позвао на јединство и заједништво". "Нашу 'Слободу' тајно снимали", лист пише о детаљима хапшења двојице Пољака у Чачку.

ДАНАС - "Опозиција још мерка термин за ново гласање", председник Србије Александар Вучић о могућем понављању локалних избора у Београду. "Хиљаде учесника и учесница на јубиларном 35. Београдском маратону", о маратону који је у недељу одржан у главном граду.

НОВА - Опозиција о понуди председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића за понављање избора у Београду "Спремни смо за нове изборе у БГ, победићемо". "Који ти је сад изговор да не будеш уз ЕУ", лист пише о посети Вучића Берлину.

АЛО - "Намештаљка", лист пише о Евровизији. "Народе, одахни: Струја неће поскупети", тврди лист.

ИНФОРМЕР - "И Евровизију претворили у политику", пише лист о такмичењу за песму Евровизије. Из интервјуа председника државе Александра Вучића, лист пише под насловом "Светски рат".

КУРИР - "Политика или музика", лист пише о Евровизији. Из интервјуа председника државе Александра Вучића "Јасно, Вучић: Србија трпи огромну штету због неувођења санкција Русији".

СПРСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Цела Југа гласала за Констракту издале нас три земље", о Евровизији. Сценарио који се спрема "Запад и Исток ће се на крају нагодити преко леђа Србије", пише лист.

ПОЛИТИКА - Председник Вучић о међународном положају Србије "Принципа се не држе ни Запад ни Русија". Интервју са кандидатом на изборима за председника Србије коалиције "Уједињени за победу Србије" Здравком Поношем: "Имамо простора за нову политичку организацију".

Бета

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa