Инфо

13. јун 2022.13. јун 2022.
На врху победничког постоља (фото: Мачва инфо)

На врху победничког постоља (фото: Мачва инфо)

Злато за Сретена Јевтића

У Београду је одржано 14. Светско првенство у каратеу, 11. и 12. јуна, а такмичење се одвијало на четири борилишта са почетком од 8 ујутру до касно увече до 19 часова, у два дана. Учествовале су најбоље репрезентације из целог света, са преко 600 такмичара свих узраста. Нашу земљу у категорији ветерана представљао је Сретен Јевтић, дугогодишњи репрезентативац и тренер КК “Бушидо” Бадовинци.

С обзиром на сезону великих послова како у воћњаку и брању малина, требало је све то ускладити и са редовним тренинзима и припремама за овај највећи светски догађај, а и подичи форму на жељену висину.

Победивши све такмичаре у пред финалу, у финалу је било најтеже, јер је умор био очигледан. Требало је да наступ буде у 15 сати и 30минута, а због отварања првенства померено је за 19 часова. Све је то нешто што се лоше одражава на такмичаре, али овај пут Јевтић је показао огромно искуство и спремност, те је тако у финалу бриљирао и освојио златну медаљу, а нешто касније екипа Србије, где је и он био капитен тима осваја изванредно треће место.
Мачва инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa