Инфо

10. август 2022.10. авг 2022.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за среду, 10. август 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 10. август највише пишу о порасту броја инфицираних корона вирусом у Србији и у свету, о протесту пољопривредника и о другим темама.

АЛО - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића да "Србија има највише гаса у историји". "Европи прети жеђ", о високим температурама и сушама.

БЛИЦ - Епидемиолог Бранислав Тиодоровић о повећању броја инфицираних корона вирусом у Србији "За седам дана одлука о школи због короне".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О епидемиолошкој ситуацији у туристичким дестинацијама "У Грчкој и Црној Гори све букти од короне". "Алиментацију плаћа сваки трећи отац", о избегавању обавеза од стране очева према деци након развода.

ДАНАС - Лист преноси шта су корисници Твитера питали америчког амбасадора Кристофера Хила поводом позива да му се обрате у вези са односима Србије и САД "Да ли је јачи Роки или Рамбо, ко ће бити нови премијер Србије?". Поводом образложења Савета Регулаторног тела за електронске медије о додели националних фреквенција "Амнезија РЕМ-а за насиље и говор мржње".

ИНФОРМЕР - Након састанка косовског премијера Аљбина Куртија са амбасадорима Квинте, лист наводи "Запад подржава 'Куртијев рат'?". "Украјина затворила нафтовод за Европу", пише лист.

КУРИР - Из Европске комисије поручују за лист "Помажемо Србији да смањи зависност од руског гаса". "Прецртан због нетрпељивости са Василијем Мицићем", о наводном разлогу због ког је Милош Теодосић искључен из кошаркашке репрезентације.

НОВА - Интервју са професором Правног факултета у Новом Саду и бившим председником Демократске странке Бојаном Пајтићем "За Вучића је опстанак на власти питање останка на слободи". "Побуна сељака", о протестима пољопривредника који су се у уторак одржали у Новом Саду и другим местима у Србији.

ПОЛИТИКА - Лист пише о разговорима о формирању нове владе Србије "Весић: Мандатар из СНС-а и комотна већина у парламенту". "Седми талас короне опасан за старије и хроничне болеснике", о повећању броја ковид пацијената.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Хапсе Трампа", након што је ФБИ претресао кућу бившег председника САД, пише лист. Лист наводи о догађајима из августа 1995 - "ко је минирао план З-4 и продао Крајину".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa