Инфо

10. август 2022.10. авг 2022.
Mountain Music Fest овог викенда на Дивчибарама

Mountain Music Fest овог викенда на Дивчибарама

Седмо издање Mountain Music Festa биће одржано за викенд, од 12. до 14. августа на ски-стази на Дивчибарама. Као први планински бутик фестивал на овим просторима, Mountain Music Festa ће и ове године окупити љубитеље природе и квалитетног звука, који ће имати прилике да чују 20 извођача домаће и регионалне музичке сцене.




Фестивалске капије се отварају у петак, 12. августа у 17.00, када ће наступити Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors, док је другог дана, односно у суботу, 13. августа, главна бина резервисана за Cotton Pickerse, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, на Бреза бини ће извођачи бити Мутанти, а на Винилу плоче врте двојац из португала - Funkamente, Peppe, DJ Goce и момци из White City Soul-а. На недељном MMF afterday до 18.00 часова, музику ће пуштати Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.



Као и протеклих година, организатори су спремили богат програм за посетиоце различитих узраста - за најмлађе су организоване креативне радионице, авантуристички и едукативни садржаји, док ће љубитељи природе моћи да уживају у оријентирингу, прављењу шумских парфема, панорамској вожњи жичаром и бројним другим активностима.

За све који нису стигли да обезбеде смештај на време, организован је и бесплатан камп недалеко од самог фестивала.

Карте се могу купити на веб-сајту и продајним местима tickets.rs, као и на улазу на фестивал, а улаз за децу до 10 година је бесплатан.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa