Инфо

31. август 2022.31. авг 2022.
Ново возило за Црвени крст (Фото: Глас Подриња)

Ново возило за Црвени крст (Фото: Глас Подриња)

Град набавио ново возило за Црвени крст

Градоначелник Шапца Александар Пајић и председник Скупштине града Немања Пајић уручили су данас, у име Града Шапца, кључеве возила Фиат "Добло" цекретару Цвеног крста Шабац Славку Радовановићу. Црвени крст је до сада имао два возила стара више од 20 година.


Фото: Глас Подриња


Славко Радовановић се захвалио Градској управи која је препознала проблем који су имали.


Фото: Глас Подриња


-Доставним возилима обављамо велике послове у Црвеномкрсту, од доставе хуманитарне помоћи за матерјално необезбеђене суграђане, затим за организовање хуманитарних акција, акција добровољног давања крви на сеоском подручју, као и за снабдевање Народне кухиње и њених корисника, али и за све друге послове које обављамо. Овај поклон нам много значи за унапређење посла. Бићемо ефикаснији, брже ћемо стизати до корисника и трудићемо се да оправдамо поверење, рекао је Радовановић.

Фото: Глас Подриња


Градоначелник Пајић је истакао да се труде да помогну свим организацијама на територији града, а посебно онима које се баве бригом о најугроженијим суграђанима.

Фото: Глас Подриња


-Ми смо буџетом за 2022. годину предвидели једно ново возило за Црвени крст. Основни циљ набавке овог возила је да што брже и квалитетније стигну до крајњих корисника, без обзира на то да ли се налазе у селу и граду. Брига о социјално најугроженијим становницима је свакодневна и ово је један од начина да услуга њима буде још ефикаснија и боља, рекао је градоначелник.

Возило је плаћено 2,2 милиона динара.

Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa