Инфо

8. септембар 2022.8. сеп 2022.
Фото: www.bogatic.rs

Фото: www.bogatic.rs

Делегација града Прокупља у посети општини Богатић

Општину Богатић посетила је делегација града Прокупља на челу са замеником градоначелника Мирославом Антовићем и председником Скупштине града Дејаном Лазићем.

На радном састанку који је одржан у малој сали Скупштине општине, размењена су искуства у погледу друштвено-економског развоја, привредног амбијента и развојних планова Богатића и Прокупља.
Фото: www.bogatic.rs

Дугогодишњу сарадњу и пријатељство, општина Богатић и град Прокупље крунисаће одлуком о братимљењу две локалне самоуправе, која ће бити донета на једној од наредних седница локалног парламента.
Фото: www.bogatic.rs

Тај чин треба да широм отвори врата размени различитих знања, примера добре праксе на свим пољима, просветном, културном, привредном, спортском, а све у интересу унапређења начина живљења у обе средине. Овакво приближавање пружа нашим локалним самоуправама велике могућности, не само у размени искустава, већ и на плану изградње још бољих међусобних односа и обостране помоћи.
Фото: www.bogatic.rs

Гости из Прокупља ће сутра у Бадовинцима, поводом обележавања “Ноћне крваве битке на Дрини” у којој је Топлички гвоздени пук “Књаз Михаило” извојевао победу у Великом рату и спасао народ Мачве од страдања и уништења, положити венце на спомен обележје и одати пошту жртвама борбе за слободу.
Извор: www.bogatic.rs

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa