Инфо

20. септембар 2022.20. сеп 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

У току радови на увођењу грејања у балон салу О.Ш. "Јован Цвијић" у Змињаку

Данас је градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао радове у Змињаку. У току је увођење грејања у балон салу Основне школе „Јован Цвијић“.

- Трудимо се да сва деца у граду Шапцу имају подједнаке услове за образвоање и довршавамо оно што није урађено 2018. године. Пошто топловод није провучен, ученици су могли да користе балон салу лети и на пролеће, али у јесењим и зимским месецима овде је било јако хладно. Месна заједница Змињак-Скрађани уложила је милион и 375 хиљада динара у овај пројекат, а Град ће додати преостали део износа. Нама је интерес да салу не користе само ученици школе, њих око 120, него и сви мештани Змињака и околних села, да имамо нови спортски објекат који ће бити у пуној употреби свих 12 месеци. Стварање адекватних услова за образовање, васпитање и бављење спортом наших ученика јесте приоритет Града Шапца и трудићемо се да и у наредним годинама што више улажемо у шабачка села у Посавотамнави, Мачви и Поцерини да бисмо имали врхунске ђаке, који ће остати у својим селима и допринети њиховом развоју, јер тиме доприносимо и развоју града и читаве државе, поручио је градоначелник Пајић.

Укупна вредност радова је око милион и 700 хиљада динара.

- Доградња система за грејање који обухвата грејање балон сале није једина инвестиција. У претходној школској години заменили смо кров на помоћној згради и избацили азбест из наше школе. Поред тога, обезбедили смо школска дворишта и поставили видео надзор. Услови за рад у нашој школи постају све бољи, истакао је Владимир Симовић, директор ОШ „Јован Цвијић“ и захвалио градоначелнику Пајићу, Градској управи и МЗ Змињак-Скрађани због снажне подршке нашој школи.
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa