Инфо

26. октобар 2022.26. окт 2022.
Љубовија. инфо

Љубовија. инфо

Припрема за другу фазу реконструкције вртића

Председник Општине Љубовија Милан Јовановић одржао је у уторак у свом кабинету састанак са пројектним тимом, представницима донаторског фонда ЕУПРО+ и консултантске помоћи фонда SWISS PRO. На састанку се разговарало о динамици реализације пројекта на реконструкцији Предшколске установе „Полетарац“.
Љубовија. инфо

Пројектом је планирана замена дотрајалих подова, реконструкција и проширење кухиње, замена грејне мреже, израда спољашње хидрантске мреже, инсталација дојаве пожара, изградња собе за изолацију и складишта за пелет. Такође, извршиће се набавка комплетних кухињских апарата и опреме, набавка зеленила, бесконтактних дозатора, дидактичког материјала и опреме за унапређење наставе, као и јеловника за здравију исхрану деце.

Руководилац пројекта и помоћник председника општине за инфраструктуру Александар Перић каже да је реконструкција и доградња ПУ „Полетарац“ предвиђена кроз три фазе.
Љубовија. инфо

„Прва фаза је реализована изградњом собе за јаслену групу која је изграђена прошле године, друга је ова која је уговорена са европским фондом ЕУПРО+ и трећа, највећа, односи се на изградњу још 4 просторије за боравак малишана. Овим ће се у потпуности створити услови и подићи капацитети за смештај још стотинак малишана“, изјавио је Перић.

Вредност комплетног пројекта је 222.000 евра, а рок за завршетак радова је новембар 2023. године.
Љубовија. инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa