Инфо

30. новембар 2022.30. нов 2022.
Велики изазов за Шабац (фото: Глас Подриња)

Велики изазов за Шабац (фото: Глас Подриња)

Срушена Барселона, плус три пред реванш

Шабац - Барселона 13:10 (5:3, 3:2, 3:2, 2:3).

Пред пуним трибинама, стандардним и због интересовања монтираним привременим, одигран је меч осмине финала Евро купа. Шабац је у сјајној атмосфери надиграо велику Барселону.

Најбољи стрелац код победника (фото: Глас Подриња)


Прва четвртина је била за ватерполо сладолусце, осам атрактивних голова у мечу где је Шабац био за толико бољи колико је водио на првој паузи.

У другом периоду одбране су очекивано биле снажније, али се меч одвијао према жељама Шапчана. Бараћ је у последњим секундама лоше шутирао са петрца, али је у трећи период Шабац ушао са вишком од три гола. Разбранио се Стефан Живојиновић што је ојачало дефанзиву домаћих.

Подршка пуних трибина (фото: Глас Подриња)


Маларх, репрезентативац Шпаније, апсолутно је држао Барселону у игри, док је Шабац прерасподелио снагу. Успео је да додатно домаћин увећа вођство у игри која је подсећала на други квартал, уносећи четири гола вишка у последњих осам минута.

Небојша Тохољ (фото: Глас Подриња)


Шпански ас је био незаустављив и у последњој четвртини, вратио је свој тим у резултатски прикључак. Ипак Стојановић је донео три гола вишка поново. Пропустио је Шабац прилику у финишу да обезбеди и већу предност, но неоспорно да би сви прихватили плус три пред меч.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa