Инфо

1. децембар 2022.1. дец 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за четвртак, 1. децембар

Београдски дневни листови на насловним странама издања од четвртка, 1. децембра највише пишу о дешавањима око фудбалске репрезетнације Србије на Светском првенству у Катару а баве се и поскупљењима струје и штрајком просветара.

БЛИЦ - "Неки ђаци у школи, неки уче код куће", о општој конфузији због штрајка просветара. Лист пише о фудбалерима Србије, на Светском првенству у Катару, у тексту под насловом: "Влаховић бесан: Све лажу зли људи".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о фудбалерима Србије на Светском првенству у Катару, у тексту под насловом: "Комплексаши нам не могу срушити тим". Лист пише о вршњачком насиљу у Новом Пазару, у тексту под насловом: "Сломили му вилицу на крају меча".

ДАНАС - "За четири месеца струја поскупљује чак 24 одсто", о цени електричне енергије. "Брнабић прима 145.000, Дачић 139.608 динара". о зарадама у влади Србије.

НОВА - "Шапић: Не знам да ли ми из СНС шаљу сигнале, питајте њих", о изјави градоначелника Београда Александра Шапића, после седнице градске скупштине на којој није прихваћен захтев дела опозиције о његвој смени. Лист пише да постоји начин да најбољи лекари остану у Србији, у тексту под насловом:"Румунски модел спас за српско здравство".

ПОЛИТИКА - Лист пише да је предлог резолуције о санкцијама Русији поделио парламентарну опозицију, у тексту под насловом "Седница још незаказана, странке ископале ровове"." Чистилиште у послу с малином", о ситуацији с малином.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa