Инфо

7. децембар 2022.7. дец 2022.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 7. децембар

Београдска дневна штампа на насловним странама за среду, 7. децембар 2022. године пише о самиту лидера ЕУ и Западног Балкана у Тирани коме је присуствовао председник Србије Александар Вучић, рату у Украјини и другим економским и социјалним темама.

БЛИЦ - О рату Русије и Украјине, "Украјина прети да ће дроновима напасти Москву". "ЕУ спремила нови план за Косово", пише лист.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист преноси, "Папир Париза и Берлина без побољшања". О нижим ценама роминга, "Јефтинији разговори у Европи".

ДАНАС - "Медијска сцена у мраку без слободних телевизија", телевизија Н1 и Нова С, које су 24 сата у знак протеста имале затамљене екране. О буџету за 2021. годину, "Чак 190 милиона евра под знаком поверљиво".

НОВА - Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас о могућим изборима на свим нивоима током следеће године, "Општи избори могући већ идуће јесени". О заказивању специјалисте у Србији, "Ослепећу чекајући преглед код очног".

ПОЛИТИКА - О самиту лидера у Тирани, "Србија на европском путу али чува своје интересе". О економској ситуацији, "Купаца готово да нема, цене житарица у паду".
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa