7. decembar 2022.7. dec 2022.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 7. decembar

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama za sredu, 7. decembar 2022. godine piše o samitu lidera EU i Zapadnog Balkana u Tirani kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ratu u Ukrajini i drugim ekonomskim i socijalnim temama.

BLIC - O ratu Rusije i Ukrajine, "Ukrajina preti da će dronovima napasti Moskvu". "EU spremila novi plan za Kosovo", piše list.

VEČERNjE NOVOSTI - List prenosi, "Papir Pariza i Berlina bez poboljšanja". O nižim cenama rominga, "Jeftiniji razgovori u Evropi".

DANAS - "Medijska scena u mraku bez slobodnih televizija", televizija N1 i Nova S, koje su 24 sata u znak protesta imale zatamljene ekrane. O budžetu za 2021. godinu, "Čak 190 miliona evra pod znakom poverljivo".

NOVA - Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas o mogućim izborima na svim nivoima tokom sledeće godine, "Opšti izbori mogući već iduće jeseni". O zakazivanju specijaliste u Srbiji, "Oslepeću čekajući pregled kod očnog".

POLITIKA - O samitu lidera u Tirani, "Srbija na evropskom putu ali čuva svoje interese". O ekonomskoj situaciji, "Kupaca gotovo da nema, cene žitarica u padu".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa