Инфо

17. март 2023.17. мар 2023.
Фотографије: Мачвански управни округ

Фотографије: Мачвански управни округ

Одржан семинар штабова за ванредне ситуације

У организацији МУП Србије, Сектора за ванредне ситуације и Мисије ОЕБС-а у Србији одржан је семинар „Организација рада штаба за ванредне ситуације и руковођење у ванредним ситуацијама“. Семинар је одржан у Београду, а представник Општине Љубовија био је Александар Ђукић, заменик команданта Штаба за ванредне ситуације општине Љубовија.

Мачвански управни округ

Циљ семинара је унапређење знања и организационих способности команданата у области смањења ризика од катастрофа и управљању у ванредним ситуацијама и руковођењу штабом за ванредне ситуације кроз теме које се односе на улогу и надлежност команданата штабова.
Мачвански управни округ

Семинару је присуствовао и начелник Мачванског управног округа Жељко Марјановић, а на почетку семинара учесницима су се обратили амбасадор Јан Брату, шеф мисије ОЕБС-а у Србији и Лука Чаушић, помоћник министра унутрашњих послова и начелник Сектора за ванредне ситуације. Своје искуство и знање пренели су Живко Бабовић, начелник Управе за цивилну заштиту Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије и Горан Николић, начелник Управе ватрогасно-спасилачке јединице Сектора за ванредне ситуације.
Ljubovija.info

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa