Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Pixabay

Pixabay

РХМЗ: У наредних пет дана пљускови, град, велика количина падавина за кратко време, јак и олујни ветар

Сутра ујутру, 2. јуна, понегде по котлинама западне и југозападне Србије очекује се краткотрајна магла. Током дана променљиво и нестабилно време, повремено са кишом и пљусковима са грмљавином који ће бити израженији у другом делу дана. Локално се очекују грмљавинске непогоде са јаким пљуском за кратко време, градом и краткотрајно јаким ветром у зони пљуска. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 12 до 16 степени, највиша од 23 до 27 степени, саопштава РХМЗ.

Субота, 3. јуни: Променљиво и нестабилно, местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, чешћим у другом делу дана и то углавном јужније од Саве и Дунава. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 12 до 16 степени, највиша од 22 до 25 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина, вероватноћа 95%.

Недеља, 4. јуни: Променљиво и нестабилно са локалном појавом кише и пљускова с грмљавином. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 12 до 16 степени, највиша од 23 до 26 степени. Упозорења: Локална појава грмљавина, вероватноћа 95%.

Понедељак, 5. јуни: Променљиво и нестабилно, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином израженијим после подне и увече, када се очекују и локалне временске непогоде: град, велика количина падавина за кратко време и јак и олујни ветар. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 11 до 16 степени, највиша од 24 до 27 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 06.06.2023. до 10.06.2023.)
Задржаће се променљиво и нестабилно време са честом појавом кише, пљускова и грмљавина који ће бити израженији у другом делу дана када се очекују и локалне временске непогоде: град, велика количина падавина за кратко време, јак и олујни ветар.
ГП

Најновији број

21. септембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa