Инфо

26. октобар 2023.26. окт 2023.
Нови пакринг у Црној Бари (Фото: Мачва.инфо)

Нови пакринг у Црној Бари (Фото: Мачва.инфо)

Општинска управа посетила Црну Бару

Председник општине Богатић у оставци Милан Дамњановић и председник Скупштине општине Синиша Пузић, јуче су посетили Црну Бару.Општинска делегација најпре је обишла завршне радове на изградњи паркинг простора испред ОШ „Јанко Веселиновић“ у Црној Бари.

Уз паркинг је асфалтирана и пешачка стаза, тротоар који води до школе.
- Већ од сутра ће ученици из Црне Баре, који долазе пешке у школу прошетати новом стазом и безбедније него икад прићи школи. Нажалост, сведочимо великом броју несрећа. Имајући то у виду ово је био приоритет. Безбедност деце је на првом месту. Истовремено је обезбеђен паркинг за све оне родитеље који децу довозе у школу и запослене. Урадили смо једну битну ствар за ово село, а велики пројекти у овом месту нас тек очекују“, рекао је председник општине у оставци, Милан Дамњановић и додао да се машине селе у Баново Поље, где ће такође бити асфалтиран паркинг у зони школе, наводи Мачва.инфо.

По обиласку грађевинских радова, председник општине је са преставницима села Црна Бара посетио и просторије месне заједнице, где је учесницима спортксих сеоских игара уручио персонализоване тренерке, као скромни поклон у знак захвалности за успех који су постигли на општинским, регионалним и републичким надметањима - били су апсолутни победници општинских и регионалних игара, док су на републичким сеоским играма заузели пето место.
ГП

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa